Kvalitet, Säkerhet och Gemenskap

Om oss

Bakgrund

Petter Karlquist Startade 2012 Arboteket som ett renodlat arboristföretag. Idag har företaget utvecklas där vi försörjer i stor sett alla områden inom arboristarbeten transporter samt skogliga tjänster. Vi har två kontor i Linköping och Stockholm och jobbar i hela mellansverige.

Vår passion

Vi är arborister i grunden som älskar träd, trädvård och allt där emellan. Vi är specialister på urban trädvård och fällning av träd i urbana miljöer. Ett brett komplement av specialiserade maskiner gör att vi kan sörja för allt från uppdragets start till dess att sista grenen har transporterats bort. Kort sagt vi kan träd.

Vi är företaget

Det är våra medarbetare som representerar och är företaget. Vi strävar mot våra ledord: Kvalite, Säkerhet och Gemenskap. Har vi inte en bra arbetsmiljö och ett bra klimat kan vi inte erbjuda en bra tjänst till dig som kund.

Vi är inte bara arborister

Företaget är i grunden ett arboristföretag med utbildade arborister, vi är därutöver utbildade inom skogsvård, träförädling, virkeshantering samt ett brett utbud med maskinförare.

Ert trädvårdande företag

Ledning

Henrik Andersson 

Vd
En tydlig ledare som brinner för oss medarbetare som skapar Arboteket

Elin Karlquist

Platschef Stockholm
Elin har en gedigen projektledarutbildning och är riktigt vass på ledningsstrukturer och processer . Hänger hon inte på klättergymmet så socialiserar hon gärna över en kopp te

Team Linköping

Anna Roos 

Administratör/ Arborist 
Bästa Anna som sköter våran administration. Inte helt lätt med en hel hög med bohemer, tidsoptimister och arborister.

Viktor Petersson 

Arbetsledare/ Arborist 
ETW certifierad arborist med en passion för träd och fåglar. Satsar på att skåda 300 olika fågelarter per år. Kan även göra er besiktning på spanska om så behövs.

 

Emelie Simeonov

Arbetsledare /Arborist
Utbildad och ETW certifierad arborist med ett brinnande intresse för detaljer och prylar. Har inte Emelie koll på grejerna är det inte värt att veta.

 

Per Gustavsson

Arborist 
Har ett brinnande intresse av svampar och är en av sveriges enda molguider.  Per har även en dold talang som brakedance dansare.

 

Kim Öllsjö

Arborist 
Är han inte på jobbet så hänger han bokstavligen på gymmet. Stabil arborist.

Viktor Zidlicky

Arborist
Riktigt erfaren arborist med många år i branchen. Hänger han inte i sitt torp så är han och skatar eller bygger en snowboard park någonstans.

Oskar Gustavsson 

Maskinansvarig
Alltid glad och alltid iförd i ett par träskor. Oskar är inte den som säger nej till riktigt besvärliga arbetsuppgifter.

Leo Jonsson 

Maskinförare
Under uppdatering!

Petter Karlquist

Arborist
Under uppdatering! 

Team Stockholm

Isak Hjelmskog 

Arbetsledare  / Arborist / Tf. Platschef

Isak är arbetsledare Stockholmsgänget, en finurlig problemlösare och har tidigare jobbat som skådis. 

Jonathan Skogsvide

Arborist / Kundbesöksansvarig

Under uppdatering!
 

Marlon Di Leo 

Arborist 
Marlon är utbildad arborist på Hvilan. Brinner extra mycket för gamla träd och naturupplevelser. Klättrar han inte i träd så klättrar han i berg! 

Sam Johansdotter

Administratör / projektledare
Sam är nördig på naturvård och biologisk mångfald för arborister!  Hen är spindeln i Stockholmsnätet, påhittig och ser till att allting rullar på i det dagliga arbetet. 

Emma Reis

Arborist

 En klok och duktig arborist som även pluggat ekologisk odling! När hon inte klättrar med oss spenderar hon gärna tid på kolonilotten eller ett byggprojekt. 

Erik Otterman

Arborist 
Under uppdatering! 

Snickeriet